Wat vind jij van jouw bibliotheek?  Doe mee met het gebruikersonderzoek.

We zouden het fijn vinden als u even de tijd (zo’n 20 minuutjes) zou nemen om de vragenlijst in te vullen : zo komen wij te weten wat u goed vindt of wat beter kan.  De bib is immers van en voor u en stemt graag haar beleid af op uw wensen.  Uw deelname is dus erg belangrijk!

De enige voorwaarde om mee te doen is dat u een actieve gebruiker van onze Schotense bibliotheek én dat u minstens 18 jaar bent.  Meedoen kan online op www.bib2018.be.  Dit kan ook op één van onze computers in de bib of op papier.  Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Van 12 februari tot 30 juni loopt in 107 Vlaamse bibliotheken een grootschalig gebruikersonderzoek voor openbare bibliotheken, ook in onze bib van Schoten.  Dit onderzoek wordt georganiseerd door de VVBAD (Vlaamse Vereniging voor Bibliotheken, Archieven en Documentatiecentra) in samenwerking met de onderzoekgroep TOR van de VUB (Vrije Universiteit Brussel).  Diezelfde groep deed in 2004 een gelijkaardig onderzoek, ook toen deed onze bibliotheek mee.