Hoe log ik in op “mijn bibliotheek”?

Via “mijn bibliotheek” kan u uw gegevens aanpassen en/of bekijken, dingen reserveren en uitgeleende materialen verlengen.

Een uitgebreide brochure over "mijn bibliotheek" vindt u op : http://issuu.com/provinciaalbibliotheekcentrum/docs/publieksfolder_pbs_versie_2015_lage

Kort samengevat :

De eerste keer moet u zich registreren met uw lenersnummer (de 7 laatste tekens), dus vanaf het nr 9.

Uw paswoord is uw volledige geboortedatum met schuine streepjes ertussen, dus : dd/mm/jjjj

Daarna kan u een eigen login aanmaken met uw e-mailadres (of een andere login) en een paswoord dat u gemakkelijk kan onthouden.

Dit gebruikt u dan voortaan om in te loggen. Klik dan niet meer op “registreren”, maar wel op “meld aan”!

U kan aan uw login ook andere bibliotheekkaarten (maximum 3) koppelen : die van uzelf bij een andere bibliotheek, die van uw partner, die van uw kind(eren), …

Vindt u dit allemaal te moeilijk?  Lukt het niet?  Hebt u hierover vragen?

Wij helpen u graag verder in de bibliotheek.