Wil u graag sneller geïnformeerd worden?

Vul dan uw e-mailadres in onder "mijn bibliotheek" of geef het ons door bij uw volgende bezoek.  Dan sturen wij u een mailtje wanneer :

• een gereserveerd boek / cd / dvd voor u klaarligt
  • iemand iets wat u hebt uitgeleend, heeft gereserveerd (zodat u het niet meer kan verlengen)
  • u de uitleentermijn hebt overschreden

Bovendien sturen wij u een e-mail twee dagen vóór het verstrijken van uw uitleentermijn!  Zo kan u alles tijdig terugbrengen of verlengen en vermijdt u een boete.

Opgelet : het sturen van herinneringsmails is slechts een bijkomende dienstverlening.  De bibliotheek kan niet verantwoordelijk zijn voor uw mailbox : mails komen niet aan wanneer deze vol is, als ze door uw spamfilter worden tegengehouden of om een andere reden.  Daarom geven wij nog steeds een uitleenticketje mee.  Daarop staat de datum waarop u de geleende zaken moet terugbrengen.  Dit is het enige officiële document.

Hebt u geen e-mailadres?  Dan krijgt u van ons een brief zoals voorheen.