Geef je mening en red 1m² regenwoud

Of je nu vaak in de bib komt, helemaal nooit, enkel als je een boekbespreking moet maken of alleen maar om te studeren: wij willen graag je mening.

Bib21

Bibliotheek Schoten neemt samen met bibliotheken over heel Vlaanderen deel aan de grote publieksbevraging ‘Bib21’. Met de resultaten kunnen we aan de slag om jouw bib-ervaring nog beter te maken. Help onze dienstverlening te verbeteren en vul de enquête in op www.cult22.eu/be/6387. Wie dat liever heeft, kan ook een papieren exemplaar in de bibliotheek invullen. Bezorg ons op papier of digitaal je antwoorden voor maandag 30 mei 2022.

Bij het invullen van de enquête maak je kans op een van de Bongobonnen ter waarde van 250 euro. Daarnaast wordt voor elke ingevulde enquête 1 vierkante meter regenwoud gered van verdwijning. Dit gebeurt in samenwerking met de organisatie World Land Trust, een organisatie die waardevolle ecosystemen op onze planeet beschermt. Winnen doe je dus sowieso!

Ben je jonger dan 16 en bouw je graag mee aan de bib van morgen, maar heb je geen zin in een lange bevraging? Vul dan de verkorte jeugdenquête in op www.cult22.eu/jeugd/6387.